donderdag 7 mei 2009

Route naar startplaats Affligem Run 2009


De komende dagen zal je hier meer informatie kunnen vinden over de Affligem Run van 2009. Dit bericht is alvast voor de deelnemers.

Hoe bereik ik de startplaats van de Affligem Run ?

via GPS :
adres = Affligemdreef 324 te 9310 Meldert

via snelweg E40 Brussel – kust

komende van Brussel : neem de afrit 19A (net voorbij vliegtuig aan de kant) – sla links af – ga aan de verkeerslichten naar rechts (richting Hekelgem) – ga aan de rotonde rechtdoor, onder de snelweg door – volg de Bellestraat tot aan de kerk van Hekelgem – blijf volgen (straat is nu Kerkstraat) tot aan de verkeerslichten met de N9 – neem rechts richting Asse en neem dan de 1e straat links na de verkeerslichten (Nieuwe Kassei) – volg rechtdoor tot aan het kruispunt ga dan rechtdoor langs slagerij t' Kint - passeer de abdij van Affligem tot aan een T-splitsing. Je bent nu aan Het Gasthof Affligem.
komende van Gent : neem de afrit 19A en neem rechts - ga aan de verkeerslichten naar rechts (richting Hekelgem) – ga aan de rotonde rechtdoor, onder de snelweg door – volg de Bellestraat tot aan de kerk van Hekelgem – blijf volgen (straat is nu Kerkstraat) tot aan de verkeerslichten met de N9 – neem rechts richting Asse en neem dan de 1e straat links na de verkeerslichten (Nieuwe Kassei) – volg rechtdoor tot aan het kruispunt ga dan rechtdoor langs slagerij t' Kint - passeer de abdij van Affligem tot aan een T-splitsing. Je bent nu aan Het Gasthof Affligem.

via steenweg N9 Brussel – Gent
komende van Brussel : na Zellik en Asse rijd je Affligem binnen – links passeer je oa een Okay supermarkt – rechts een Aldi en een benzinestation van Esso – neem na dat benzinestation de eerste straat rechts (Nieuwe Kassei) – volg rechtdoor tot aan het kruispunt ga dan rechtdoor langs slagerij t' Kint - passeer de abdij van Affligem tot aan een T-splitsing. Je bent nu aan Het Gasthof Affligem.
komende van Gent : na Aalst en Erembodegem rijd je Affligem binnen – links passeer je oa speelhal Napoleon – neem dan de 1e straat links na de tweede verkeerslichten (Nieuwe Kassei) – volg rechtdoor tot aan het kruispunt ga dan rechtdoor langs slagerij t' Kint - passeer de abdij van Affligem tot aan een T-splitsing. Je bent nu aan Het Gasthof Affligem.