vrijdag 8 mei 2009

Programma Affligem Run 2009


7e Affligem Run op maandag 1 juni
8u - 9u30 (deelnemers):
alle deelnemende voertuigen verzamelen aan café Gasthof Affligem nabij de abdij van Affligem; deelnemers melden zich aan, tekenen een startverklaring en krijgen goody bag, drank- en eetbonnetjes voor de dag en een road book voor de individuele rondrit van de ochtend; deelnemers kunnen rustig verpozen naar believen en bepalen zelf wanneer ze vertrekken voor de individuele rondrit van de ochtend (enige voorwaarde is dat je tussen 12u en 13u moet aankomen op onze middagstop voor de warme lunch)
8u - 10u (bezoekers):
bezoekers kunnen aan café Gasthof Affligem, nabij de abdij van Affligem, alle deelnemende voertuigen zien aankomen en weer vertrekken voor de individuele rondrit doorheen de streek; de voertuigen zullen in de late voormiddag ook te zien zijn in de straten van Affligem
12u - 14u (deelnemers):
Van 12u tot 14u houden we halt voor een pauze en een warme lunch en drankje in café Den Bril te Moorsel. Deelnemers worden hier ten laatste om 13u verwacht na hun individuele ochtendrit.
12u - 14u (bezoekers):
Tussen 12u en 13 komen alle voertuigen aan in de Waverstraat te Moorsel, bij café Den Bril. Ze zijn er te bezichtigen tot 14u, waarna alle voertuigen samen zich verzamelen in één lang konvooi dat vertrekt richting Baardegem.
14u - 16u30 (bezoekers):
Tentoonstelling Duits militair kampement aan café Gasthof Affligem, nabij de abdij van Affligem (in samenwerking met vzw Frontleven 40-45).
15u30 (deelnemers):
In konvooi rijden we door de mooie Faluintjesstreek en af en toe via een paar zeer goed bereidbare veldwegen richting Baardegem waar we omstreeks 15u30 aankomen bij brasserie 't Stationneke. We trakteren er op een drankje en pauzeren even om een uur later alweer in konvooi terug te keren richting Affligem.
15u30 (bezoekers):
Alle voertuigen komen per konvooi aan te Baardegem in de Spoorstraat bij brasserie "'t Stationneke". Ze zijn er een uur lang te bekijken, waarna ze in konvooi verder zullen rijden richting Affligem.
16u30 - 18u (bezoekers) :
Het konvooi met de militaire oldtimers komt aan bij café Gasthof Affligem, nabij de abdij van Affligem, waar alle wagen opnieuw tentoongesteld worden. Re-enactment van een gevecht uit WO2 omstreeks 17u. Nadien vertrekken de voertuigen één voor één.
16u30 - 18u (deelnemers):
Laatste stuk van de rondrit in konvooi; we rijden via de mooiste stukjes Affligem terug naar ons vertrekpunt nabij de abdij van Affligem. Alle deelnemers worden er nog een laatste keer getrakteerd op een drankje terwijl buiten een re-enactment wordt opgevoerd ism vzw Frontleven 40-45. Nadien wordt de Affligem Run 2009 ontbonden en kunnen alle deelnemers hun afscheidcadeau komen ophalen alvorens huiswaarts te keren.