zondag 24 maart 2013

Inschrijvingen Affligem Run 2013 geopend!

De Affligem Run van vorig jaar was een schot in de roos. Het zal dan ook niet verbazen dat de Geronimo’s besloten hebben om er een vervolg aan te breien.

We nodigen je bij deze dan ook graag uit op de 11e Affligem Run die doorgaat op 20 mei 2013, pinkstermaandag.

Net als vorig jaar zullen alle activiteiten gecentraliseerd zijn op de eventweide van de gemeente Affligem. De randanimatie mag er alvast zijn: springkastelen en kermiskraampjes voor de kleinsten, een klimmuur en death ride, meerdere mock-battles, demo’s van artillerie, rondritjes in een pantserwagen of een klein rupsvoertuig, een buiteling in de tuimelwagen van de politie, een fly by van een oud vliegtuig of een luchtdoop in een nieuwe heli: het kan allemaal.

Maar de kern van dit alles blijven natuurlijk de vele militaire oldtimers.

We verwachten de deelnemende voertuigen tussen 9u en 10u op de eventweide aan het gemeentehuis van Affligem (routebeschrijving op aanvraag en later ook op deze webstek).

Vandaar kan je alleen of samen met vrienden vertrekken langs een parcours met een gemakkelijk te gebruiken road book (tekst en foto’s). Dit parcours zal zo’n 75 kilometer lang zijn zodat je alle tijd hebt om te genieten van de mooie wegen in en om Affligem. Op bepaalde plaatsen zal opnieuw gekozen kunnen worden voor een alternatief stukje over “green lanes” oftewel zeer goed berijdbare veldwegen. Je beslist zelf hoe snel je dit parcours wil afleggen en waar je halt wil houden, zolang je maar terugkeert op de eventweide tussen 11u30 en 13u30.

Daar bieden we gratis een warme lunch en een drankje aan voor 2 personen per voertuig. Extra deelnemers zijn net als de voorgaande jaren van harte welkom en kunnen mee-eten aan zeer democratische prijzen.

In de namiddag kan je genieten van de activiteiten op en rond de evenementenweide maar evengoed kan je in de directe omgeving nog één of twee ritjes van 10 à 15 kilometer rijden met road book.

Verder trakteert Geronimo overdag naar goede gewoonte nog op een drankje en nemen we rond 17u30 tenslotte afscheid met een cadeautje.

Zin om mee te rijden? Schrijf je dan snel in; de plaatsen zijn ook dit jaar beperkt!

Hoe inschrijven?
Stuur een email naar geronimo@vvkvzw.be met daarin je naam, adres en telefoonnummer, type voertuig én het aantal mensen dat bij de inschrijving hoort (jezelf inbegrepen). Het antwoord dat je binnen de 3 dagen van ons krijgt op die mail, is meteen de bevestiging van je inschrijving. Let wel: zonder antwoordmail is je inschrijving dus niét geregistreerd – als je geen antwoord kreeg na 3 dagen, neem je best contact met ons op 0495/22.88.43.

Met de Affligem Run steunt Geronimo ook dit jaar opnieuw “Kom Op Tegen Kanker”. Daarom vragen we per deelnemend voertuig een bijdrage van € 10, te betalen bij het afhalen van je starterspakket (startverklaring, road books, lunchbonnen, drankbonnen, afscheidscadeau).