maandag 7 mei 2012

Geronimo trakteert de lokale jeugd met een gratis springkasteel, klimmuur en death ride!

Op 28 mei organiseert de Affligemse club Geronimo voor de 10e keer zijn treffen voor militaire oldtimers. Om dat te vieren, trakteert Geronimo de Affligemse jeugd en iedereen die zich nog jong genoeg voelt of buiten Affligem woont, op avontuur. Voor de kleinsten betekent dat een gratis groot springkasteel met hindernissenparcours. Voor de iets ouderen staat er een "avonturen toren".
Dat is een toren van 15 meter hoog met langs de kant eeen klimmuur. Je kan echter ook gewoon naar boven gaan en vandaar met een heuse death ride van 60 meter lang naar beneden roetsjen !
Voor deze avonturen toren werkt Geronimo samen met de Vriendenkring Paracommando Dropzone. Op 28 mei is iedereen die zin heeft welkom om gratis de klimmmuur, de death ride of het springkasteel te proberen. Je bent welkom op je eentje, met je (groot)ouders, met je vrienden, met de jeugdbeweging, met de sportclub, ... De begeleiders van de Paraclub staan in voor een deskundige begeleiding en de veiligheid van alle deelnemers. Meer info op de webstek van de paraclub. Afspraak op de Affligem Run van Geronimo aan de Bellekouter (gemeentehuis) op maandag 28 mei vanaf 13u!