maandag 17 mei 2010

Route naar startplaats Affligem Run 2010

via GPS :
adres = Affligemdreef 324 te 9310 Meldert

via snelweg E40 Brussel – kust
komende van Brussel : neem de afrit 19A (net voorbij vliegtuig aan de kant) – sla links af – ga aan de verkeerslichten naar rechts (richting Hekelgem) – ga aan de rotonde rechtdoor, onder de snelweg door – volg de Bellestraat tot aan de kerk van Hekelgem – blijf volgen (straat is nu Kerkstraat) tot aan de verkeerslichten met de N9 – neem links richting Aalst en neem dan de 1e straat rechts (Boekhoutstraat) – volg rechtdoor tot de T-splitsing en neem dan rechts – bovenaan de helling neem je de 1e links (Abdijstraat) - passeer de abdij van Affligem tot aan een T-splitsing. Je bent nu aan ‘t Gasthof Affligem.
komende van Gent : neem de afrit 19A en neem rechts - ga aan de verkeerslichten naar rechts (richting Hekelgem) – ga aan de rotonde rechtdoor, onder de snelweg door – volg de Bellestraat tot aan de kerk van Hekelgem – blijf volgen (straat is nu Kerkstraat) tot aan de verkeerslichten met de N9 – neem links richting Aalst en neem dan de 1e straat rechts (Boekhoutstraat) – volg rechtdoor tot de T-splitsing en neem dan rechts – bovenaan de helling neem je de 1e links (Abdijstraat) - passeer de abdij van Affligem tot aan een T-splitsing. Je bent nu aan ‘t Gasthof Affligem.

via steenweg N9 Brussel – Gent
komende van Brussel : na Zellik en Asse rijd je Affligem binnen – links passeer je oa een Okay supermarkt – rechts een Aldi en een benzinestation van Esso – neem na dat benzinestation de eerste straat rechts (hier staat van 7u40 tot 8u50 een MP post om je te verder helpen) – volg rechtdoor, passeer de abdij van Affligem tot aan een T-splitsing. Je bent nu aan ‘t Gasthof Affligem.
komende van Gent : na Aalst en Erembodegem rijd je Affligem binnen – links passeer je oa speelhal Napoleon – neem net voor de 1e verkeerslichten links (Boekhoutstraat) – volg rechtdoor tot de T-splitsing en neem dan rechts – bovenaan de helling neem je de 1e links (abdijstraat) - passeer de abdij van Affligem tot aan een T-splitsing. Je bent nu aan ‘t Gasthof Affligem.