woensdag 19 mei 2010

Programma Affligem Run 2010Ook dit jaar brengt Geronimo op 24 mei een 80-tal oude militaire voertuigen naar Affligem en omgeving. De voertuigen zijn te zien tijdens de individuele ritten in de ochtend en tijdens de rit in konvooi van de namiddag. Degenen die ze van wat dichter willen bekijken, die eens willen voelen aan 't stuur van zo'n indrukwekkend voertuig of de typische geur van canvas willen ruiken, diegenen die de voertuigen willen fotograferen, kortom: iedereen die geïnteresseerd is in dit soort voertuigen is ook nu weer welkom om te komen kijken op één van de onderstaande locaties.

Een bezoek aan de Affligem Run is gratis voor iedereen dankzij de steun van het gemeentebestuur van Affligem en onze sponsors, die u op de titelpagina van onze webstek kan vinden. Dankzij hen slagen we er in om onze hobby te delen met zoveel geïnteresseerden én om fondsen te werven voor Kom Op Tegen Kanker.

8u – 9u30: bijeenkomst aan “Gasthof Affligem” (nabij abdij) - start individuele rondritten door Affligem en omgeving

12u – 14u: tentoonstelling voertuigen aan café “Den Bril” (Waverstraat te Moorsel )

14u – 15u30u: rondrit in colonne door Affligem en omgeving - tentoonstelling van de voertuigen aan café “De Vrede” op het gemeenteplein te Denderleeuw

16u30 – 18u: tentoonstelling voertuigen aan “Gasthof Affligem” (nabij abdij) - vertrek van de voertuigen en ontbinding van de Affligem Run.