dinsdag 27 maart 2012

Affligem Run 2012


Dit jaar organiseert Geronimo voor de 10e keer zijn Affligem Run. Datum dit jaar is 28 mei en alle militaire voertuigen van voor 2005 zijn welkom. Gezien het de 10e editie is, maken we er iets speciaals van - de goede gewoontes van vroeger, aangevuld met een paar héél leuke extra's voor deelnemers en bezoekers.


Als je zin hebt om mee te rijden, ontvangen we je graag tussen 9u en 10u aan het gemeentehuis van Affligem (routebeschrijving op aanvraag en volgt ook later op deze webstek). Vandaar kan je alleen of samen met vrienden vertrekken langs een parcours met een gemakkelijk te gebruiken road book. Dit parcours zal in vergelijking met vorig jaar een stukje korter zijn zodat je meer tijd hebt om te genieten van de mooie wegen in en om Affligem. Op bepaalde plaatsen zal opnieuw gekozen kunnen worden voor een alternatief stukje over zeer goed bereidbare veldwegeltjes. Je beslist zelf hoe snel je dit parcours zal afleggen en waar je halt wil houden, zolang je maar aankomt tussen 11u30 en 12u30 aan het verzamelpunt (gezien het korte traject: een makkie). Daar bieden we je gratis een warme lunch aan. Om 13u30 vertrekken we samen voor een rit in colonne richting de terreinen achter het gemeentehuis waar de hele dag door vanalles te beleven is en waar je zelf ook nog zal kunnen genieten van een grote reenactment opvoering, ritten met tanks en een heuse para-toren met death ride! Als het weer het toelaat krijgen we ook een paar oude vliegtuigen te zien die laag zullen overvliegen. We eindigen dus opnieuw waar we ’s ochtends vertrokken zijn : een ideale situatie voor allen die aan de start een aanhangwagen of ander voertuig achterlieten. Naar goede gewoonte trakteert Geronimo overdag een paar keer op een drankje! Rond 17u30 tenslotte nemen we afscheid met een cadeautje.

Net als vorig jaar bieden we ook luchtdopen per helikopter aan tijdens de Run. Meer informatie daarover binnenkort op deze webstek.

Ook dit jaar is de deelname (inschrijving, drankjes, lunch, goody bag) gratis voor 2 personen per voertuig. Extra passagiers kunnen natuurlijk aan zeer democratische prijs mee lunchen. Met de organisatie van deze 10e Affligem Run steunt Geronimo opnieuw “Kom Op Tegen Kanker”. Daarom vragen we om bij ’t afhalen van het deelnemerspakket op 28 mei de som van 10 euro bij te dragen per voertuig. Een symbolisch bedrag dat integraal naar ons goede doel gaat.

Heb je zin hebt om mee te rijden, schrijf je dan snel in. De plaatsen zijn zoals altijd beperkt!

Stuur je naam, voertuig, telefoonnummer en aantal passagiers naar geronimo@vvkvzw.be.

Let wel: je inschrijving ligt pas vast na ontvangst van de bevestiging per email. Heb je die na een paar dagen niet ontvangen, contacteer ons dan opnieuw via email of op 0495 / 22.88.43.