dinsdag 8 maart 2011

Uitnodiging Affligem Run

Geronimo, afdeling van vzw VVK, heeft het genoegen je uit te nodigen op de 9e Affligem Run, op maandag 13 juni (2e pinksterdag). Alle militaire voertuigen van voor 2002 zijn welkom.

We ontvangen je graag tussen 8u en 9u in ‘t Gasthof Affligem, even voorbij de abdij van Affligem (zie routebeschrijving). Vandaar kan je alleen of samen met vrienden vertrekken langs een parcours met een gemakkelijk te gebruiken road book. Dit parcours zal in vergelijking met vorig jaar een stukje korter zijn zodat je meer tijd hebt om te genieten van de mooie wegen in en om Affligem. Op bepaalde plaatsen zal opnieuw gekozen kunnen worden voor een alternatief stukje over zeer goed bereidbare veldwegeltjes. Je beslist zelf hoe snel je dit parcours zal afleggen en waar je halt wil houden, zolang je maar aankomt tussen 11u30 en 12u30 aan het verzamelpunt (gezien het korte traject: een makkie). Daar bieden we je gratis een warme lunch aan. Om 13u30 vertrekken we samen voor een rit in colonne met een stop in Denderleeuw. Eindigen doen we waar we ’s ochtends vertrokken zijn : een ideale situatie voor allen die aan de start een aanhangwagen of ander voertuig achterlieten. Naar goede gewoonte trakteert Geronimo hier opnieuw op een drankje! Rond 17u30 tenslotte nemen we afscheid met een cadeautje. Alle deelnemers die dat wensen, begeleiden we tot op de grote uitvalswegen.

Uitzonderlijk dit jaar bieden we ook luchtdopen per helikopter aan tijdens de Run. Meer informatie daarover binnenkort op deze webstek.

Ook dit jaar is de deelname (inschrijving, drankjes, lunch, goody bag) gratis voor 2 personen per voertuig. Extra passagiers kunnen natuurlijk aan zeer democratische prijs mee lunchen. Met de organisatie van de Affligem Run steunt Geronimo ook deze keer “Kom Op Tegen Kanker”. Daarom vragen we om bij ’t afhalen van het deelnemerspakket op 13 juni de som van 5 euro bij te dragen. Een symbolisch bedrag dat integraal naar ons goede doel gaat.

Heb je zin hebt om mee te rijden, schrijf je dan snel in. De plaatsen zijn zoals altijd beperkt! Stuur je naam, voertuig, telefoonnummer en aantal passagiers naar geronimo@vvkvzw.be. Let wel: je inschrijving ligt pas vast na ontvangst van de bevestiging per email. Heb je die na een paar dagen niet ontvangen, contacteer ons dan opnieuw via email of op 0495 / 22.88.43.